Ninove, waar de Omloop Het Nieuwsblad thuiskomt.

Welkom in de Paellepelhoeve, een comfortabele bed and breakfast in een gerestaureerde vierkantshoeve.
Bij ons geniet je van een heerlijk verblijf met je gezin, met een groep of alleen. De Paellepelhoeve is de ideale uitvalsbasis voor urenlang wandel- en fietsplezier. Ontdek prachtige natuur en mooie stadjes, leef je uit tijdens de talrijke sportieve activiteiten en kom tot rust in een van de 6 gezellige studio’s.

Kamers

Als gedreven wielertoerist, heb ik me laten inspireren om de 6 studio's die we verhuren te noemen naar de bekende kasseiberg uit De Ronde.

Fietsen

Onze omgeving is een echt fietsparadijs! Vraag ons zeker naar de mooiste routes. Zelf geen fiets voorhanden? Wij werken samen met lokale fietsverhuurders.

Wandelen

De prachtige Dendervallei nodigt uit tot urenlang wandelplezier. Volg de knooppunten of vraag ons naar lokale wandelingen.

Natuurbeleving

De Paellepelhoeve ligt vlakbij het schitterende natuurgebied De Gavers, met tal van buitenactiviteiten voor jong en oud

Scooters huren

Onze mooie omgeving verkennen per scooter? Dankzij onze partner huur je bij ons scooters om op een leuke en originele manier op verkenning te gaan door de streek. En zelf hebben we ook twee scooters ter beschikking voor onze gasten.

Kanovaren

Een sportieve en originele manier om de natuur van de Dendervallei te ontdekken: trek eropuit met een kano op de Dender. Een topactiviteit voor gezinnen en groepen.

Citytrips

Stadjes als Ninove en Geraardsbergen zijn meer dan een bezoek waard! Geschiedenis, cultuur, lekker eten en shopping, allemaal op een boogscheut van de Paellepelhoeve.

Reserveer nu

Boek nu je vakantie bij de Paellepelhoeve en neem vandaag nog contact met ons op!