Alles over onze bed and breakfast

B&B De Paellepelhoeve in Ninove

Bed & Breakfast de Paellepelhoeve ligt in de rustige Dendervallei in Ninove, één van de belangrijkste wielersteden in Vlaanderen. In het seizoen van de Vlaamse klassiekers zijn wij dan ook al jaren de favoriete uitvalsbasis voor verschillende wielerteams.

Het verblijf bevindt zich in een unieke, gerestaureerde vierkantshoeve. Bij de restoratie werd het historisch karakter van de hoeve behouden. De oude poort is nog steeds de toegang tot de B&B en komt uit op de gezellige binnenplaats. Dit is het centrale gedeelte tussen de 6 studio’s en ontbijtruimte. Bij mooi weer kan er ook op de binnenplaats worden ontbeten.
De 2 mooie platanen zorgen voor schaduw waaronder je na een stevige wandeling of fietstocht nog eens rustig bij kan praten met een lekker drankje.
Breng je je eigen fiets mee, dan kan je gebruik maken van onze afgesloten fietsenberging. We bieden ook de mogelijkheid om je eigen fiets te reinigen. De Paellepelhoeve ligt vlak aan de lange afstand wandelroute GR5A. Wandelaars op doortocht vinden bij ons een welverdiende rustplaats.

Ook gezinnen met kinderen zijn bij ons meer dan welkom. Wij hebben enkele handtamme dieren, zoals een pony en geitjes, waar kinderen dol op zijn.

Natuurlijk zijn ook zakenreizigers welkom. En we bieden de optie tot langer verblijf. Daarvoor hebben we enkele studio’s die uitgerust zijn met keuken en alle comfort voor een langere periode. Neem zeker even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kamers

Reserveer nu

Boek nu je vakantie bij de Paellepelhoeve en neem vandaag nog contact met ons op!